Imi doresc sa aveti o experienta placuta alaturi de mine si sa aflati cat mai multe detalii despre colaborarea noastra inca de la inceput. In aceasta sectiune va prezint oferta mea astfel incat sa va puteti personaliza un pachet asa cum vi-l doriti.

Fotografierea nuntii voastre

Voi fi prezent pe tot parcursul evenimentului si voi surprinde emotiile voastre traite in acea zi.

Pentru sedinta foto din ziua nuntii putem aloca timp, iar locul unde vor fi realizate fotogafiile il stabilim impreuna inainte de eveniment.

Stiu cat de importante sunt amintirile voastre iar placerea mea de a fotografia nu este constransa de un numar fix de fotografii, ci sunt interesat de a surprinde emotii reale si de a livra un continut de calitate .

Fotografiile atent selectate si editate vor ajunge la voi prin transfert on-line.

Costul pentru a fotografia nunta voastra este de 800 Euro.

Puteti opta si pentru:

Fotografierea cununiei civile

O etapa frumoasa a evenimentului vostru, cu o incarcatura emotionala mare care se desfasoara intr-un timp scurt dar suficient sa intregim firul povestii.

Prezenta mea pentru a fotografia cnunia civila, de la intalnirea cu invitatii vostri pana la felicitarile primite dupa oficierea cununiei civile si fotografiile de grup cu cei dragi, costul este de 100 Euro.

O sesiune foto inaintea evenimentului denumita pre-wedding

Prin fotografiile realizate la aceasta sedinta foto imi doresc sa evidentiez sentimentele voastre unul fata de celalalt, trairile si emotiile reale ce va definesc.Durata sesiunii foto este de aproximativ 2 ore iar fotografiile rezultate vor fi atent selectate si editate.

Costul pentru o sesiune foto pre-wedding este de 150 Euro.

Sedinta foto after wedding

Dupa ce trec emotiile din ziua nuntii, putem alege un cadru pentru sedinta foto after wedding. Acesta poate fi un oras cu arhitectura frumoasa, in natura sau un loc care inseamna ceva special pentru voi.

Costul pentru o sesiune foto after wedding este de 250 Euro.

Albumul foto

Albumul foto se poate personaliza dupa preferinte prin dimensiunea acestuia, numarul de deschideri, materialul copertii, paspartu, coltare si paginatie rotunjita, text gravat in piele.

Un exemplu de album foto: Dimensiune 30×30 cm inchis, 20 deschideri (40 pagini), gafica albumului, material piele ecologica, paspartu, paginatie si colturi rotunjite, personalizare text prin gravura in piele, costul este de 200 Euro.

Cutie personalizata

Aveti posibilitatea de a alege materialul si de a personaliza cutia prin text gravat. Cutia are un spatiu care va contine un stick usb cu fotografiile voastre si un spatiu dedicat pentru fotografii printate in format 10×15. Costul pentru o cutie personalizata este de 50 Euro.

Cu aceeasi palcere fotografiez evenimentele si sedintele foto ce au loc in afara Bucurestiului sau chiar in afara tarii iar fata de oferta comunicata mai sus, vor fi adaugate costuri de deplasare.

Apreciez ca am ajuns pana in acest punct, urmatorul pas este sa confirmam data si sa stabilim o intalnire.