Nicoleta, Peter si baietelul lor Chris, o familie minunata, un eveniment foarte frumos!

Cei trei locuiesc in Danemarca dar au hotarat sa faca nunta in Romania, iar dupa ce am avut intalnirea cu Nicoleta pentru a discuta despre detaliile evenimentului ce urma sa se intample, mi-am dat seama ca evenimentul lor va fi unul inedit.

In ziua evenimentului atmosfera a fost exact asa cum m-am asteptat, tipic evenimentelor din Europa de Nord. Pregatirile facute intr-un apartament la Grand Hotel Continental, fara agitatie, o cafea, un pahar de sampanie, un pic de rasfat impreuna cu Chris.

Ziua a continuat cu o scurta sesiune foto care a avut loc in Parcul Tineretului, in apropierea bisericii Martisor, biserica unde s-a desfasurat ceremonia religioasa. Imediat dupa ce am terminat sesiunea foto a inceput o ploaie de vara cu picaturi mari si dese, ploaie care i-a insotit pe miri pana la biserica.

Petrecerea a avut loc la Daimon Events 2 si a fost una reusita! Locatia foarte frumoasa, calitatea serviciilor si experienta in organizarea de petreceri a celor de la Diamon Club, le-a oferit celor doi si invitatiilor lor tot confortul de a se simti excelent.

Nicoleta, Peter and Chris, you are a great family and I enjoied being with you in such special day.

Cu drag,

Cristian Dinu