Despre mine

Salut! Numele meu este Cristian Dinu, sunt pasioanat de fotografia documentara si imi doresc sa fiu intotdeauna in locul potrivit la momentul potrivit pentru a realiza o imagine de calitate. Sunt punctual, comunicativ si tratez cu seriozitate orice proiect in care ma implic. Imi plac calatoriile, muzica si ma bucur de fiecare clipa petrecuta in sanul familiei sau alaturi de prieteni.

Imi place sa fotografiez nunti! Consider ca nunta este un eveniment unde am oportunitatea de a surprinde momente unice si pline de viata. Imi plac oamenii sinceri, veseli si care isi exprima emotiile in public fara retineri. Alaturi de acesti oameni ma simt bine si pot crea imagini care vor reda o poveste reala. Nunta este un eveniment inportant pentru voi, un eveniment  pregatit din timp si care va caracterizeaza. Sunt constient de importanta acestui eveniment, iar daca eu sunt fotograful ales pentru amintirile voastre, fara ezitare va spun ca este la fel de important si pentru mine. Stilul abordat este unul documetar imbinat cu fotografia de portret. Prin stilul documentar reusesc sa observ si sa surprind emotiile voastre traite in ziua evenimentului. Pe langa cunostintele solide de tehnica fotografica, acest stil presupune atentie la detalii si anticiparea momentului. In acest mod caut ca prin fotografiile mele sa redau frumusetea voastra asa cum sunteti voi. Pentru sesiunea foto si fotografiile alaturi de persoanele care conteaza pentru voi, intervine fotografia de portret. Fie ca sunteti dinamici si pusi pe glume sau sunteti conservatori, in cadrul sesiunii foto, impreuna vom realiza fotografii care sa va reprezinte si sa redea frumuseatea voastra naturala din acea zi.

Fotografiez nunti din anul 2007. In prezent o fac cu acelasi entuziasm si imi doresc sa ma autodepasesc cu fiecare eveniment la care particip. Dupa acesti ani ca si fotograf de nunta, pasiunea pentru fotografie ramane vie, este modul meu de a ma exprima cel mai bine si ma bucur cand fotografiez oameni care rezoneaza cu mine.