Salut! In continuare iti voi comunica oferta mea pentru fotografierea nuntii dar si alte servicii conexe pentru care poti opta astfel incat sa iti poti personaliza un pachet asa cum il doresti.

Fotografierea nuntii voastre

Voi fi prezent pe tot parcursul evenimentului si voi surprinde emotiile voastre traite in acea zi.

Va sugerez ca in ziua evenimentului sa alocam timp de minim o ora pentru o sesiune foto iar detalile pentru realizarea ei sa le discutam in prealabil.

Nu-mi propun sa ating un numar limita de fotografii, sunt interesat de a surprinde emotii reale si de a livra un continut de calitate . Media numarului de fotografii predate este de 800, in  functie de dinamica evenimentului.

Fotografiile atent selectate si editate vor ajunge la voi intr-o cutie personalizata. Aveti posibilitatea de a alege materialul si de a personaliza cutia prin text gravat. Cutia are un spatiu care va contine un stick usb cu fotografiile voastre si un spatiu dedicat pentru fotografii printate in format 10×15.

Costul pentru a fotografia nunta voastra este de 650 Euro.

Poti opta si pentru urmatoarele servicii:

Fotografierea cununiei civile

O etapa frumoasa a evenimentului vostru, cu o incarcatura emotionala mare care se desfasoara intr-un timp scurt dar suficient sa intregim firul povestii.

Pentru fotografierea cununiei civile, poti alege dintre urmatoarele optiuni:

  • Prezenta mea pentru a fotografia cnunia civila, de la intalnirea cu invitatii vostri pana la felicitarile primite dupa oficierea cununiei civile si fotografiile de grup cu cei dragi voua. Costul este de 100 Euro.
  • Costul pentru fotografierea cununiei civile si o sesiune foto in aceeasi zi este de 200 Euro.

O sesiune foto inaintea evenimentului denumita pre-wedding.

Prin fotografiile realizate la aceasta sedinta foto imi doresc sa evidentiez sentimentele voastre unul fata de celalalt, trairile si emotiile reale ce va definesc.Durata sesiunii foto este de aproximativ 2 ore iar fotografiile rezultate vor fi atent selectate si editate.

Costul pentru o sesiune foto pre-wedding este de 150 Euro.

Sedinta foto after wedding

Dupa ce trec emotiile din ziua nuntii, putem alege un cadru pentru sedinta foto after wedding. Acesta poate fi un oras cu arhitectura frumoasa, in natura sau un loc care inseamna ceva special pentru voi.

Costul pentru o sesiune foto after wedding este de 250 Euro.

Albumul foto

Albumul foto se poate personaliza dupa preferinte prin dimensiunea acestuia, numarul de deschideri, materialul copertii, paspartu, coltare si paginatie rotunjita, text gravat in piele.

Un exemplu de album foto: Dimensiune 30×30 cm inchis, 20 deschideri (40 pagini), gafica albumului, material piele ecologica, paspartu, paginatie si colturi rotunjite, personalizare text prin gravura in piele, costul este de 200 Euro.

Pentru evenimentele si sedintele foto care nu vor avea loc in Bucuresti/Ilfov se vor adauga costuri de deplasare.

Mai sus ti-am prezentat oferta mea pe scurt iar urmatorul pas ar fi sa ne cunoastem si sa dicutam mai in detaliu despre evenimentul vostru!