Adelina si Cristian imi sunt prieteni si le multumesc pentru faptul ca am fost invitat in postura de fotograf la evenimentul lor. De fapt, ma simt atat de bine cu aceasta titulatura incat nu mai stiu cum e altfel la astfel de evenimente. Cunosteam o parte din invitati, imi sunt prieteni dragi, stiam ca va fi o super petrecere! Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, nu percepi actul ca pe o munca, iar daca in acest timp ai prietenii cu tine, totul devine cel putin interesant. đŸ™‚

In ziua evenimentului, nu stiu daca Adelina si Cristian au avut emotii, au parut foarte relaxati si au trait fiecare moment cat se poate de firesc si natural. Pentru ca am amintit mai sus de pasiune: buchetele, aranjamentele de la restaurant si marturiile pentru doamne au fost facute de Adelina! Din cate am inteles, nu a fost usor, dar stiu rezultatele minunate si de apreciat.

O surpriza placuta a fost si faptul ca am lucrat alaturi de Cristian Dinu. Nu, nu am luat-o pe aratura si nici nu m-am clonat! Coincidenta face sa purtam acelasi nume, iar prin pasiuniile noastre am format o echipa in cadrul acestui eveniment, cu drag si pentru proiecte viitoare.

Adelina si Cristian, va urez casa de piatra si sa fiti inconjurati mereu de prieteni dragi! đŸ™‚

Cu drag,

Cristian Dinu